Loneliness in albanian

Translation: loneliness, Dictionary: english » albanian

vetmia, vetminë, vetmi, vetminë e
loneliness in albanian

Other Languages

Related words

loneliness language dictionary albanian, loneliness quotes, loneliness lyrics, quotes about loneliness, depression loneliness, loneliness bible, loneliness in albanian

Translations

crease in albanian - rrudhë, rënie, rrudhë e, rritin, ngritje të
lonelier in albanian - rallë, i rallë dhe, rallë dhe, i rallë
loneliest in albanian - vetmuar, i vetmuar
lonely in albanian - vetmuar
loner in albanian - njeri i vetëm, njeri i vetëm i, vetmitar, njeri i tërhequr

Random words


Loneliness in albanian - Dictionary: english » albanian
Translations: vetmia, vetminë, vetmi, vetminë e