Skimpy in albanian

Translation: skimpy, Dictionary: english » albanian

i kursyer, kursyer, pakët, i pakët
skimpy in albanian

Other Languages

Related words

skimpy language dictionary albanian, skimpy bikini, skimpy girls, skimpy clothes, skimpy bikinis, skimpy armor, skimpy in albanian

Translations

glitters in albanian - ndrit
skimping in albanian - kapërcimi i pjesëve
skimps in spanish - escatima, escatimar, escasea
skin in albanian - lëkurë
skin-deep in albanian - i sipërfaqësor, përgjithësisht, sipërfaqësor, i cekët dhe, i cekët

Random words


Skimpy in albanian - Dictionary: english » albanian
Translations: i kursyer, kursyer, pakët, i pakët