Completed in macedonian

 

Translation: completed, Dictionary: english » macedonian

заврши, завршен, завршени, завршено, завршена
completed in macedonian

Other Languages

Related words

completed language dictionary macedonian, has been completed, completed check, completed definition, completed listings ebay, completed manga, completed in macedonian

Translations

complements in macedonian - додатоци, надополнува, дополнувањата, комплиментите, дополнувања
complete in macedonian - комплетен, целосна, комплетна, заврши, полн
completely in macedonian - целосно, сосема, во целост, комплетно, потполно
completeness in macedonian - комплетноста, комплетност, целосноста, целосност, потполноста
likened in macedonian - спореди, споредувана, поврза, го спореди, се спореди

Random words


Completed in macedonian - Dictionary: english » macedonian
Translations: заврши, завршен, завршени, завршено, завршена