Leaves in macedonian

Translation: leaves, Dictionary: english » macedonian

листовите, листови, лисја, лисјата, остава
leaves in macedonian

Other Languages

Related words

leaves language dictionary macedonian, tree leaves, yellow leaves, fall, fall leaves, green leaves, leaves in macedonian

Translations

leavened in macedonian - квасен, надополнувал, квасно, ја надополнувал
leavening in macedonian - издигнувачка, квасецот
leaving in spanish - salida
leaving-certificate in macedonian - оставајќи, напуштање, напуштањето, оставајќи ги, напуштаат
survived in macedonian - преживеа, преживеал, преживеаја, преживеала, преживеале

Random words


Leaves in macedonian - Dictionary: english » macedonian
Translations: листовите, листови, лисја, лисјата, остава