Reunification in macedonian

Translation: reunification, Dictionary: english » macedonian

повторно обединување, обединување, повторното обединување, обединувањето, реунификација
reunification in macedonian

Other Languages

Related words

reunification language dictionary macedonian, germany reunification, family reunification, german reunification, reunification of skyrim, reunification of germany, reunification in macedonian

Translations

arizona in macedonian - аризона, во аризона, arizona, од аризона
returns in macedonian - се враќа, враќа, пријави, врати, се врати
retype in macedonian - повторете, препишат, впишете, повторно внесете, повторно внесете ја
reunify in macedonian - повторно обединување, за повторно обединување, ри, повторно обединување на, ри октомвр
reunifying in macedonian - повторно обединување, повторното обединување, повторно обединуваoе, со повторното обединување на, повторното обединување на

Random words


Reunification in macedonian - Dictionary: english » macedonian
Translations: повторно обединување, обединување, повторното обединување, обединувањето, реунификација