Totality in macedonian

Translation: totality, Dictionary: english » macedonian

тоталитетот, тоталитет, севкупноста, целокупноста, целокупност
totality in macedonian

Other Languages

Related words

totality language dictionary macedonian, path of totality, korn totality, in totality, path to totality, totality of circumstances, totality in macedonian

Translations

spool in macedonian - макара, калемот, калем, креирање
totalitarianism in macedonian - тоталитаризмот, тоталитаризам, на тоталитаризмот, тоталитаризмот има, тоталитаризма
totalities in macedonian - целини, тоталитети
totalize in spanish - totalizar, totalizan, totalize, totalización, de totalizar
totalized in macedonian - тотализира, тотализантен

Random words


Totality in macedonian - Dictionary: english » macedonian
Translations: тоталитетот, тоталитет, севкупноста, целокупноста, целокупност