Hehku makedoniaksi

Käännös: hehku, Sanakirja: suomi » makedonia

оган
hehku makedoniaksi

Muut käännökset

сјај, светат, Блесокот, блескаат, сјај на

Liittyvät sanat

Muut kielet

Liittyvät sanat

hehku kielisanakirja makedonia, hehku kiuas, hehku vahvistin, hehku orkesteri, hehku emilia, hehku mc, hehku makedoniaksi

Käännökset

hedelmätön makedoniaksi - неплодна, пуста, неплодни, јалови, бездетна
hedelmöitys makedoniaksi - оплодување, ѓубрење, фертилизација, оплодувањето, оплодување се, концепт
hehkulanka makedoniaksi - вжарено, влакно, вжарено влакно, филамент, со вжарено
hehkuva makedoniaksi - блескав, светлечки, сјајното, блескава, озарените
muunnin makedoniaksi - конвертор, конверторот, конвертор на, converter, изменувач

Satunnaisia sanoja

Satunnaisia sanoja (suomi/englanti)


Hehku makedoniaksi - Sanakirja: suomi » makedonia
Käännökset: оган, сјај, светат, Блесокот, блескаат, сјај на