Yhteneväisyys makedoniaksi

Käännös: yhteneväisyys, Sanakirja: suomi » makedonia

коинциденција, случајно, случајност, е случајно, совпаѓањето
yhteneväisyys makedoniaksi

Muut kielet

Liittyvät sanat

yhteneväisyys kielisanakirja makedonia, yhteneväisyys synonyymi, yhteneväisyys englanniksi, yhteneväisyys todistus, yhteneväisyys makedoniaksi

Käännökset

epäiltävä makedoniaksi - осомничени, осомничен, сомневање, сомневање за, постои сомневање дека
yhteistyö makedoniaksi - соработка, соработката, за соработка, на соработката
yhteneväinen makedoniaksi - согласност, во согласност, доследно, конзистентен, конзистентна
yhtenäinen makedoniaksi - униформа, униформи, унифицирани, подеднакво, единствен
yhtenäistää makedoniaksi - обединување, обедини, ги обедини, се обедини, унифицираат

Satunnaisia sanoja

Satunnaisia sanoja (suomi/englanti)


Yhteneväisyys makedoniaksi - Sanakirja: suomi » makedonia
Käännökset: коинциденција, случајно, случајност, е случајно, совпаѓањето