Emportons en macédonien

Traduction: emportons, Dictionnaire: français » macédonien

одминуваше, однеси, однеси со себе, занесе, се однеси со себе
emportons en macédonien

Autres langues

Traductions

emporter en macédonien - носат, извршување, носење, го носат, носи, пичката, мечката
emportez en macédonien - носат, извршување, носење, го носат, носи
emportâmes en macédonien - зеде со, зел со, го зеде со, зедов со, покажуваме се од
emportèrent en macédonien - преовладуваше, преовладуваа, надвладеа, победи, преовладуваат
légalité en macédonien - законитоста, легалноста, законитост, легалност, легалитет

Mots aléatoires

Mots aléatoires (français/anglais)


Emportons en macédonien - Dictionnaire: français » macédonien
Traductions: одминуваше, однеси, однеси со себе, занесе, се однеси со себе