Letena albaniškai

Vertimas: letena, Žodynas: lietuvių » albanų

këmbë
letena albaniškai

Papildomos kalbos

thua, i çarë, çjerr, dorë, kthetër

Susiję žodžiai

Kitos kalbos

Susiję žodžiai

letena kalbų žodynas albanų, letena angliskai, velnio letena, karameline letena, balta letena, imk letena, letena albaniškai

Vertimai

agentūra albaniškai - agjenci, agjencia, agjenci e, agjensia, agjencia e
lerva albaniškai - larvë, larva, vemje, larvat, larva e
lesbietė albaniškai - lezbike, lesbike, lesbian, lezbikeve, lezbiket
levanda albaniškai - livando, lavender, ngjyrë purpur i zbetë, me livando, mjaltë për
liberalizmas albaniškai - liberalizëm, liberalizmi, liberalizmit, liberalizmit të, liberalizmi dhe

Atsitiktiniai žodžiai

Atsitiktiniai žodžiai (lietuvių/anglų)


Letena albaniškai - Žodynas: lietuvių » albanų
Vertimai: këmbë, thua, i çarë, çjerr, dorë, kthetër