Arteria на македонски

Превод: arteria, Речник: албански » македонски

артерија
arteria на македонски

Дополнителни преводи

артерија, артеријата, артериска, артерии, артериски

Поврзани зборови

Преводи

arsye на македонски - причината, причина, причини, причините, поради, земјата, тлото
art на македонски - уметност, уметноста, уметничка, уметнички
arti на македонски - уметност, уметноста, уметничка, art, уметнички
artificial на македонски - вештачки, вештачко, вештачка, вештачките, вештачката

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Arteria на македонски - Речник: албански » македонски
Преводи: артерија, артерија, артеријата, артериска, артерии, артериски