Architrave на македонски

Превод: architrave, Речник: англиски » македонски

архитрав
architrave на македонски

Поврзани зборови

Преводи

architecturally на македонски - архитектонски, архитектурално, архитектонско, архитектонски го
architecture на македонски - архитектура, архитектурата
archival на македонски - архивски, архивскиот, архивирање, архивска, архивските
archive на македонски - архива, архивата, архивски, архива на, архив

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Architrave на македонски - Речник: англиски » македонски
Преводи: архитрав