Companionship на македонски

Превод: companionship, Речник: англиски » македонски

општеството
companionship на македонски

Дополнителни преводи: companionship

дружба, дружењето, дружење, друштво, придружба

Поврзани зборови

Преводи

companionate на шпански - compañerismo, de compañeros, de compañerismo, entre compañeros
companions на македонски - придружници, сопатници, другари, другарите, придружници на
companionships на шпански - compañerismos, compañerismo, compañerismos de, parejas de compañeros
companionway на шпански - escalerilla, escalera, tambucho, del companionway

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Companionship на македонски - Речник: англиски » македонски
Преводи: општеството, дружба, дружењето, дружење, друштво, придружба