Company на македонски

Превод: company, Речник: англиски » македонски

општеството
company на македонски

Дополнителни преводи: company

компанијата, компанија, фирма, друштво, претпријатие

Поврзани зборови

Преводи

companionships на шпански - compañerismos, compañerismo, compañerismos de, parejas de compañeros
companionway на шпански - escalerilla, escalera, tambucho, del companionway
comparability на македонски - споредливост, споредливоста, споредување, на споредливоста, споредливост на
comparable на шпански - comparable

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Company на македонски - Речник: англиски » македонски
Преводи: општеството, компанијата, компанија, фирма, друштво, претпријатие