Eyebrow на македонски

Превод: eyebrow, Речник: англиски » македонски

веѓата
eyebrow на македонски

Поврзани зборови

Преводи

eyebolt на шпански - cáncamo, perno de anilla, armella, perno de argolla, perno de ojo
eyebright на шпански - eufrasia, la eufrasia, de eufrasia, la eyebright
eyedropper на македонски - капалката, eyedropper
eyeglass на германски - augenglas

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Eyebrow на македонски - Речник: англиски » македонски
Преводи: веѓата