Onion на македонски

Превод: onion, Речник: англиски » македонски

кромидот
onion на македонски

Поврзани зборови

Преводи

onetime на македонски - еднократна, некогашен, еднократно, некогашниот
ongoing на македонски - во тек, тек, тековните, тековни, тековната
onion-shaped на македонски - кромид, кромидот, лук, од кромид
onions на македонски - кромид, кромидот, лук, го кромидот, кромид лук

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Onion на македонски - Речник: англиски » македонски
Преводи: кромидот