Pancreas на македонски

Превод: pancreas, Речник: англиски » македонски

панкреас
pancreas на македонски

Поврзани зборови

Преводи

pancakes на македонски - палачинки, палачинките, на палачинки, палачинка
panchromatic на македонски - панхроматичен
pancreases на шпански - páncreas, páncreas de, los páncreas, pancreasas, pancreas
pancreatic на македонски - панкреасот, на панкреасот, панкреас, на панкреас, панкреасните

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Pancreas на македонски - Речник: англиски » македонски
Преводи: панкреас