Teardrop на македонски

Превод: teardrop, Речник: англиски » македонски

солзата
teardrop на македонски

Поврзани зборови

Преводи

tear-stained на македонски - солза, раскинам, искине, кинат, раскинуваат
tearaway на германски - abreißwandfläche, abreiss, rabauke
teardrops на шпански - lágrimas, teardrop, las lágrimas, lágrimas de
tearful на македонски - плачлив, со солзи во очите, насолзените, солзи, плачни

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Teardrop на македонски - Речник: англиски » македонски
Преводи: солзата