Tiår на македонски

Превод: tiår, Речник: дански » македонски

деценијата
tiår на македонски

Дополнителни преводи

Декадата, декада, деценија, Декадата на, Декадата за

Поврзани зборови

Преводи

titan на македонски - титаниум, титан, титански, од титаниум, титаниумска
titel на македонски - наслов, насловот, наслов на, титула, титулата
tjene на македонски - служат, послужи, да послужи, да служи, им служи
tjener на македонски - служат, служејќи, служи, кои служат, издржување, синот

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Tiår на македонски - Речник: дански » македонски
Преводи: деценијата, Декадата, декада, деценија, Декадата на, Декадата за