Hitta на македонски

Превод: hitta, Речник: исландски » македонски

посетата, престојот
hitta на македонски

Дополнителни преводи

Запознајте, исполнуваат, среќаваат, се среќаваат, Ги исполнуваат

Поврзани зборови

Преводи

hitamælir на македонски - термометар, термометарот, топломерот, термометар за, термометар со
hiti на македонски - треска, треската, температура, грозница
hjarta на македонски - срцето, срце, срцева, срцеви, срцев, центарот
hjartarkjöt на македонски - харт, елен, hart, срце

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Hitta на македонски - Речник: исландски » македонски
Преводи: посетата, престојот, Запознајте, исполнуваат, среќаваат, се среќаваат, Ги исполнуваат