Артерија на албански

Превод: артерија, Речник: македонски » албански

arteria
артерија на албански

Дополнителни преводи

arterie, arteria, arteries, arterie e, arterien

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

артерија речник на јазици албански, белодробна артерија, коронарна артерија, феморална артерија, запушена артерија, бутна артерија, артерија на албански

Преводи

аритметика на албански - aritmetikë, aritmetike, aritmetik, aritmetika, aritmetikore
армијата на албански - ushtri, ushtria, ushtrisë, ushtria e, i ushtrisë
артилерија на албански - artilerie, artileri, artileria, artillery, artileri të
артичокот на албански - artichokot
папагалот на албански - papagall, parrot, papagalli, papagall i, papagallit

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Артерија на албански - Речник: македонски » албански
Преводи: arteria, arterie, arteria, arteries, arterie e, arterien