Детето на албански

Превод: детето, Речник: македонски » албански

fëmijë
детето на албански

Дополнителни преводи: детето

fëmijë, fëmija, fëmijës, fëmijën, e fëmijëve

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: детето

детето речник на јазици албански, детето на 4 години, детето овен, детето на азис, детето на 3 години, детето скорпион, детето на албански

Преводи

демократија на албански - demokraci, demokracia, demokracisë, demokracia e, demokraci e
ден на албански - ditë, ditën, dita, ditë të, ditën e, ditor
дефиниција на албански - përcaktim, përkufizimi, përkufizim, definition, definicioni
деценијата на албански - dekadë, dekadë më, dekade, dekada, dekadës
зајакот на албански - lepur, lepuri, rabbit, lepujt, lepuri i

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Детето на албански - Речник: македонски » албански
Преводи: fëmijë, fëmijë, fëmija, fëmijës, fëmijën, e fëmijëve