Аеродромот на англиски

Превод: аеродромот, Речник: македонски » англиски

aerodrome, airdrome, airport
аеродромот на англиски

Дополнителни преводи: аеродромот

airport, the airport, aerodrome

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: аеродромот

аеродромот речник на јазици англиски, аеродромот во охрид, аеродромот „александар велики, аеродромот александар велики, аеродромот во скопје, аеродромот на англиски

Преводи

агломер на англиски - agglomerate, agglomerates, sprawl, the sprawl, sinter, protractor
агол на англиски - corner, angle, angles, an angle, corner of
акра на англиски - accra, acres, acre, acres of
аксиома на англиски - axiom, an axiom, the axiom, algorithm, axiomatic
кранот на англиски - crane, the crane

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Аеродромот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: aerodrome, airdrome, airport, airport, the airport, aerodrome