Амонијак на англиски

Превод: амонијак, Речник: македонски » англиски

ammonia
амонијак на англиски

Дополнителни преводи: амонијак

ammonia, the ammonia, ammonium, ammoniac

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: амонијак

ammonia
  • амонијак

Поврзани зборови: амонијак

амонијак речник на јазици англиски, амонијак примена, амонијак википедија, амонијак својства, без амонијак, амонијак формула, амонијак на англиски

Преводи

аматер на англиски - amateur, an amateur, amathera
амбасадорот на англиски - ambassador, the ambassador, ambassador of, ambassador to
анализа на англиски - analysis, analyzes, analyzing, the analysis, analysis of
анархизам на англиски - anarchism, anarchism while
архитектура на англиски - architecture, client, architects, architectural

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Амонијак на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: ammonia, ammonia, the ammonia, ammonium, ammoniac