Апстракција на англиски

Превод: апстракција, Речник: македонски » англиски

abstraction, abstract
апстракција на англиски

Дополнителни преводи: апстракција

abstraction, abstract, abstractions, the abstraction, the abstract

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: апстракција

апстракција речник на јазици англиски, апстракција википедија, апстракција информатика, апстракција и генерализација, лирска апстракција, апстракција речник, апстракција на англиски

Преводи

антропологија на англиски - anthropology
апсинт на англиски - apsint, absinthe, absinth
ареометар на англиски - areometar, hydrometer
аристократија на англиски - aristocracy, aristocrats, the aristocracy, autocracy, nobility
веб-сајт на англиски - website, site, web site, a website, the website

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Апстракција на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: abstraction, abstract, abstraction, abstract, abstractions, the abstraction, the abstract