Ареометар на англиски

Превод: ареометар, Речник: македонски » англиски

hydrometer
ареометар на англиски

Дополнителни преводи

areometar

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

апсинт на англиски - apsint, absinthe, absinth
апстракција на англиски - abstraction, abstract, abstractions, the abstraction, the abstract
аристократија на англиски - aristocracy, aristocrats, the aristocracy, autocracy, nobility
аритметика на англиски - arithmetic, the arithmetic
пастрмката на англиски - trout, the trout, a trout

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Ареометар на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: hydrometer, areometar