Артерија на англиски

Превод: артерија, Речник: македонски » англиски

artery
артерија на англиски

Дополнителни преводи

artery, arteries, the artery, an artery

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи

artery
  • артерија

Поврзани зборови

артерија речник на јазици англиски, белодробна артерија, коронарна артерија, феморална артерија, запушена артерија, бутна артерија, артерија на англиски

Преводи

аритметика на англиски - arithmetic, the arithmetic
армијата на англиски - army, military, the army, the military, army of
артилерија на англиски - artillery, ordnance, the artillery, of artillery
артичокот на англиски - artichokot, artichoke
сарделата на англиски - pelargonium, sardines, pilchards, anchovy

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Артерија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: artery, artery, arteries, the artery, an artery