Артилерија на англиски

Превод: артилерија, Речник: македонски » англиски

artillery
артилерија на англиски

Дополнителни преводи: артилерија

artillery, ordnance, the artillery, of artillery

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: артилерија

artillery
  • артилерија

Преводи

армијата на англиски - army, military, the army, the military, army of
артерија на англиски - artery, arteries, the artery, an artery
артичокот на англиски - artichokot, artichoke
археологија на англиски - archaeology, archeology
бакнеж на англиски - kiss, a kiss

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Артилерија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: artillery, artillery, ordnance, the artillery, of artillery