Археологија на англиски

Превод: археологија, Речник: македонски » англиски

archaeology
археологија на англиски

Дополнителни преводи: археологија

Archaeology, archeology

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: археологија

archaeology
  • археологија

Поврзани зборови: археологија

археологија речник на јазици англиски, археологија скопје, археологија на македонија, археологија форум, археологија македонија, археологија факултет, археологија на англиски

Преводи

артилерија на англиски - artillery, ordnance, the artillery, of artillery
артичокот на англиски - artichokot, artichoke
архипелаг на англиски - archipelago, archipelago of, an archipelago, the archipelago, archipelagos
архитектура на англиски - architecture, client, architects, architectural
цилиндар на англиски - cylinder, a cylinder, the cylinder

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Археологија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: archaeology, Archaeology, archeology