Ајкулата на англиски

Превод: ајкулата, Речник: македонски » англиски

shark
ајкулата на англиски

Дополнителни преводи: ајкулата

shark, sharks, the shark, a shark

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

атеизам на англиски - atheism, atheistic, of atheism
атом на англиски - atom, atom of
бабата на англиски - grandmother, grandma, the grandmother, granny, midwife
бадем на англиски - almond, almonds, the almond, almond oil
желудник на англиски - stomach, gastric, intestine, the stomach, your stomach, tummy

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Ајкулата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: shark, shark, sharks, the shark, a shark