Баластот на англиски

Превод: баластот, Речник: македонски » англиски

ballast
баластот на англиски

Дополнителни преводи: баластот

ballast, the ballast, burden, the burden

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

бакар на англиски - copper, of copper, bakr, bakar, the copper
бакнеж на англиски - kiss, a kiss
балсамот на англиски - balm, the balm, balm is, unguent, ointment, salve
барабанот на англиски - drum, the drum
мајмунот на англиски - monkey, monkeys, the monkey, a monkey, ape

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Баластот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: ballast, ballast, the ballast, burden, the burden