Балсамот на англиски

Превод: балсамот, Речник: македонски » англиски

unguent, ointment, salve
балсамот на англиски

Дополнителни преводи

balm, the balm, balm is

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

бакнеж на англиски - kiss, a kiss
баластот на англиски - ballast, the ballast, burden, the burden
барабанот на англиски - drum, the drum
барут на англиски - gunpowder, powder, keg, gun powder, black powder
ѕвоното на англиски - bell, the bell, ringer, a bell, ring

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Балсамот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: unguent, ointment, salve, balm, the balm, balm is