Библија на англиски

Превод: библија, Речник: македонски » англиски

book
библија на англиски

Дополнителни преводи: библија

bible, Passage, the bible, Biblia, a bible

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: библија

Bible
  • Библија

Поврзани зборови: библија

библија речник на јазици англиски, библија стари завет, библија pdf, библија нови завет, библија на македонски, библија на српском, библија на англиски

Преводи

беснилото на англиски - rabies, the rabies, rabies situation, madness
биберот на англиски - pacifier, feeder, pepper, teats, biberon
бикот на англиски - bull, bicol, biko, the bull
биографија на англиски - biography, cv, resume, vitae, a biography, life
легенда на англиски - legend, story, a legend, caption, fable

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Библија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: book, bible, Passage, the bible, Biblia, a bible