Биосфера на англиски

Превод: биосфера, Речник: македонски » англиски

biosphere
биосфера на англиски

Дополнителни преводи: биосфера

biosphere, Biosfera, the Biosphere, a biosphere

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: биосфера

биосфера речник на јазици англиски, биосфера вернадский, биосфера и человек, биосфера 2, биосфера это, биосфера земли, биосфера на англиски

Преводи

бикот на англиски - bull, bicol, biko, the bull
биографија на англиски - biography, cv, resume, vitae, a biography, life
биохемија на англиски - biochemistry, biochemical, chemistry
бисерот на англиски - pearl, the pearl, pearls, a pearl, a marble
оризот на англиски - rice, the rice, bitten, consummate

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Биосфера на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: biosphere, biosphere, Biosfera, the Biosphere, a biosphere