Брзина на англиски

Превод: брзина, Речник: македонски » англиски

speed, velocity
брзина на англиски

Дополнителни преводи: брзина

speed, speeds, rate, velocity, the speed

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: брзина

speed
  • брзина

Поврзани зборови: брзина

брзина речник на јазици англиски, брзина светлости, брзина хемијске реакције, брзина на звукот, брзина на компјутерите, брзина на слободно паѓање, брзина на англиски

Преводи

брашното на англиски - flour, the flour, meal, in flour
брегот на англиски - coast, shore, bank, banks, shores
бронзата на англиски - bronze, the bronze, bronzes, bronz
број на англиски - number, numbers, number of, code, the number
ноќта на англиски - night, the night, dark

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Брзина на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: speed, velocity, speed, speeds, rate, velocity, the speed