Векот на англиски

Превод: векот, Речник: македонски » англиски

century, age
векот на англиски

Дополнителни преводи: векот

century, life, lifetime, the century, useful

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: векот

векот речник на јазици англиски, векот владимир, векот на англиски

Преводи

вајарство на англиски - sculpture, moulding, statuary, sculptures, in sculpture
веб-сајт на англиски - website, site, web site, a website, the website
велосипедот на англиски - bicycle, bike, bicycles, the bike, a bicycle, cycle, wheel, ...
вена на англиски - vein, vena, veins, a vein, venous
емират на англиски - emirate, the emirate, emirate of, an emirate

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Векот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: century, age, century, life, lifetime, the century, useful