Ветрот на англиски

Превод: ветрот, Речник: македонски » англиски

wind
ветрот на англиски

Дополнителни преводи

wind, the wind, Vetrovala, wind is, windthrows

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

ветрот речник на јазици англиски, ветрот речник, ветрот носи убаво време, ветрот на англиски

Преводи

алкохол на англиски - alcohol, liquor, of alcohol, an alcohol, spirits
веслото на англиски - paddle, oar, your paddle, the oar
весникот на англиски - newspaper, paper, the newspaper, daily, the paper
вечерта на англиски - in the evening, evening, night, the evening, the night, eve, even
веѓата на англиски - brow, eyebrow, eyebrows, the eyebrow, the brow

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Ветрот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: wind, wind, the wind, Vetrovala, wind is, windthrows