Вечерта на англиски

Превод: вечерта, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
eve, evening, even, in the evening, night, the evening, the night
Вечерта на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: вечерта

вечерта на музеите пловдив, вечерта на музеите, вечерта на шампионите, вечерта на боксьорите, вечерта на театрите, вечерта речник на јазици англиски, вечерта на англиски

Преводи

  • весникот на англиски - newspaper, paper, the newspaper, daily, the paper
  • ветрот на англиски - wind, the wind, Vetrovala, wind is, windthrows
  • веѓата на англиски - eyebrow, brow, eyebrows, the eyebrow, the brow
  • визбата на англиски - cellar, basement, winery, the basement, the winery
Зборови по случаен избор
Вечерта на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: eve, evening, even, in the evening, night, the evening, the night