Веѓата на англиски

Превод: веѓата, Речник: македонски » англиски

eyebrow, brow
веѓата на англиски

Дополнителни преводи: веѓата

brow, eyebrow, eyebrows, the eyebrow, the brow

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

ветрот на англиски - wind, the wind, vetrovala, wind is, windthrows
вечерта на англиски - in the evening, evening, night, the evening, the night, eve, even
визбата на англиски - basement, winery, the basement, cellar, the winery
вино на англиски - wine, bordeaux, of wine, bordeaux pau, the wine
кромидот на англиски - onions, onion, the onion, shallots, pan

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Веѓата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: eyebrow, brow, brow, eyebrow, eyebrows, the eyebrow, the brow