Вистина на англиски

Превод: вистина, Речник: македонски » англиски

truth
вистина на англиски

Дополнителни преводи

true, truth, the truth, Vistilia

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи

truth
  • вистина

Поврзани зборови

вистина речник на јазици англиски, вистина или предизвик прашања, вистина и лага, македонска вистина, вистина есеј, абсолютна истина, вистина на англиски

Преводи

виолончело на англиски - cello, violoncello, a cello, cellist
вирус на англиски - virus, a virus, strain, the virus
витезот на англиски - knight, the knight
виљушката на англиски - fork, his fork
патувањето на англиски - trip, travel, journey, the journey, traveling

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Вистина на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: truth, true, truth, the truth, Vistilia