Воздухот на англиски

Превод: воздухот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
air, the air
Воздухот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: воздухот

воздухот во скопје, воздухот како животна средина, воздухот во скопје загаден, воздухот речник на јазици англиски, воздухот на англиски

Преводи

  • влезот на англиски - ingress, entrance, entering, entry, input, the entrance, inlet
  • вода на англиски - water, of water, the water, springs
  • волкот на англиски - wolf, the wolf, a wolf
  • волната на англиски - woollen, wool, voluntary, COTTON, the wool, the voluntary
Зборови по случаен избор
Воздухот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: air, the air