Вулкан на англиски

Превод: вулкан, Речник: македонски » англиски

volcano, vent
вулкан на англиски

Дополнителни преводи: вулкан

volcano, Vulcan, a volcano, Vulkan, volcanic

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: вулкан

volcano
  • вулкан

Поврзани зборови: вулкан

вулкан речник на јазици англиски, вулкан тоба, вулкан сша, вулкан в америке 2014, вулкан в америке, вулкан этна, вулкан на англиски

Преводи

врвот на англиски - top, peak, tip, the top, the peak, crown, crest, ...
времето на англиски - time, weather, timing, the time, times
галебот на англиски - seagull, gull, the seagull, the gull, swan, dove
гас на англиски - gas, gus, gass, the gas, a gas
штрајкот на англиски - strike, the strike, a strike

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Вулкан на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: volcano, vent, volcano, Vulcan, a volcano, Vulkan, volcanic