Геологија на англиски

Превод: геологија, Речник: македонски » англиски

geology
геологија на англиски

Дополнителни преводи

geology, geological, in geology

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи

geology
  • геологија

Поврзани зборови

геологија речник на јазици англиски, општа геологија, инжинерска геологија, инженерска геологија, геологија скопје, геологија на македонија, геологија на англиски

Преводи

генитив на англиски - genitive, genitive case, the genitive case, possessive
географија на англиски - geography, geographic, the geography, geography of
геометрија на англиски - geometry, the geometry, geometry of
гига на англиски - giga, gigs, gb, gig, the gig, jig
министерот на англиски - minister, the minister, by the minister

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Геологија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: geology, geology, geological, in geology