Градбa на англиски

Превод: градбa, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
edifice, building, gradba
Градбa на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: градбa

градбa речник на јазици англиски, градбa на англиски

Преводи

  • готвачот на англиски - cook, chef, cookbook, the chef, the cook
  • гравот на англиски - bean, beans, legumes, the beans, dried beans
  • градината на англиски - garden, the garden, gardens, a garden
  • градоначалник на англиски - mayor, the mayor, mayors, mayor of, mayoral
Зборови по случаен избор
Градбa на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: edifice, building, gradba