Градината на англиски

Превод: градината, Речник: македонски » англиски

garden
градината на англиски

Дополнителни преводи

garden, the garden, gardens, a garden

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

градината речник на јазици англиски, градината на рока, градината идеи, градината бг, градината едем, градината на слънцето, градината на англиски

Преводи

гравот на англиски - beans, legumes, the beans, bean, dried beans
градбa на англиски - gradba, edifice, building
градоначалник на англиски - mayor, the mayor, mayors, mayor of, mayoral
градот на англиски - city, town, the city, city of, the town, hail
нерв на англиски - nerve, the nerve, a nerve, nerves, nerve is

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Градината на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: garden, garden, the garden, gardens, a garden