Градот на англиски

Превод: градот, Речник: македонски » англиски

hail
градот на англиски

Дополнителни преводи

city, town, the city, city of, the town

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

градот речник на јазици англиски, градът на инките, градот на конзулите, градот прилеп, градот охрид, градот александрија, градот на англиски

Преводи

градината на англиски - garden, the garden, gardens, a garden
градоначалник на англиски - mayor, the mayor, mayors, mayor of, mayoral
гранит на англиски - granite, granit, a granite, of granite
грклан на англиски - throaty, larynx
срце на англиски - heart, hearts, hearted, the heart, a heart, pump, ticker

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Градот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: hail, city, town, the city, city of, the town