Датумот на англиски

Превод: датумот, Речник: македонски » англиски

date
датумот на англиски

Дополнителни преводи: датумот

date, the date, date of, the date of

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: датумот

датумот речник на јазици англиски, датумот на првиот состанок, датумот на раѓање, датумот на англиски

Преводи

дабот на англиски - oak, the oak, the oak tree, oak community, oak to, dew
дарот на англиски - gift, talents, the gift, sipa, daro
дајре на англиски - tambourine, a tambourine, the tambourine
девицата на англиски - virgin, the virgin, maiden, the maiden, a virgin
лекарот на англиски - doctor, physician, the doctor, clinician, the physician

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Датумот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: date, date, the date, date of, the date of