Дефиниција на англиски

Превод: дефиниција, Речник: македонски » англиски

definition
дефиниција на англиски

Дополнителни преводи: дефиниција

definition, template, the definition, definition of, a definition

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: дефиниција

дефиниција речник на јазици англиски, дефиниција за менаџмент, дефиниција за реченица, дефиниција за претприемништво, дефиниција за семејство, дефиниција за придавки, дефиниција на англиски

Преводи

ден на англиски - day, den, per day, the day
детето на англиски - child, children, the child, a child, kid
деценијата на англиски - decade, the decade, decenija, a decade
дециметар на англиски - decimeter, decametre, decimetre
министерот на англиски - minister, the minister, by the minister

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Дефиниција на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: definition, definition, template, the definition, definition of, a definition