Дециметар на англиски

Превод: дециметар, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
decimetre, decimeter, decametre
Дециметар на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: дециметар

1 дециметар, дециметар речник на јазици англиски, дециметар на англиски

Преводи

  • дефиниција на англиски - definition, template, the definition, definition of, a definition
  • деценијата на англиски - decade, the decade, Decenija, a decade
  • диктатура на англиски - dictatorship, despotism, dictatorship of, a dictatorship, the dictatorship
  • дина на англиски - dune, dyne, Dina, Dinah
Зборови по случаен избор
Дециметар на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: decimetre, decimeter, decametre