Дипломатија на англиски

Превод: дипломатија, Речник: македонски » англиски

diplomacy
дипломатија на англиски

Дополнителни преводи

diplomacy, Foreign, FM, Foreign Minister, counterpart

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

дипломатија речник на јазици англиски, економска дипломатија, дипломатија и меѓународни односи, дипломатија и меѓународна политика, дипломатија факултет, српска дипломатија, дипломатија на англиски

Преводи

градот на англиски - city, town, the city, city of, the town, hail
дина на англиски - dyne, dina, dune, dinah
динамит на англиски - dynamite, of dynamite, the dynamite, a dynamite, dynamited
дисидент на англиски - dissident, dissenter, a dissident, maverick, objector, contestant
дифузија на англиски - diffusion, the diffusion, diffuse

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Дипломатија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: diplomacy, diplomacy, Foreign, FM, Foreign Minister, counterpart